Η LEADING PRODUCTS εισάγει ομογενείς επιφάνειες, χαλαζιακά πετρώματα και μονωτικά υλικά άλλα προϊόντα

Τι είναι το χαλαζιακό πέτρωμα;
Γιατί χαλαζιακό πέτρωμα;
Εφαρμογές χαλαζιακού πετρώματος
Χρώματα χαλαζιακού πετρώματος Συντήρηση χαλαζιακού πετρώματος
Εγγύηση χαλαζιακού πετρώματος

Η LEADING PRODUCTS εισάγει ομογενείς επιφάνειες, χαλαζιακά πετρώματα και μονωτικά υλικά

Γιατί χαλαζιακό πέτρωμα;

Πλεονεκτήματα του χαλαζιακού πετρώματος

Βάθος
Οι επιφάνειες από χαλαζιακό πέτρωμα έχουν το ασυνήθιστο βάθος και το χαρακτήρα των κρυστάλλων χαλαζία, με μια αίσθηση φωτισμένης πολυτέλειας και μια προδιάθεση έντονης εκλέπτυνσης.
Καθαρότητα
Οι επιφάνειες από χαλαζιακό πέτρωμα έχουν την εξαιρετική καθαρότητα του χαλαζία.
Ακτινοβολία
Οι επιφάνειες από χαλαζιακό πέτρωμα αποτελούνται από ένα φυσικά διαθλαστικό υλικό που δίνει ένα λεπτό σπινθήρισμα.
Αντοχή
Το χαλαζιακό πέτρωμα έχει ανώτερη αντοχή και διάρκεια. Επειδή αποτελείται από το χαλαζία, έχει υψηλή αντίσταση στα γδαρσίματα, εξαιρετική ανθεκτικότητα και εκτίμηση 7 στα 10 στην κλίμακα σκληρότητας του Mohs. Αυτό το καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικό στις γρατσουνιές, τα σπασίματα, τις ρωγμές ή το θάμπωμα.
Συμβατότητα
Το χαλαζιακό πέτρωμα μπορεί να συνδυαστεί με το χρώμιο, τον ανοξείδωτο χάλυβα, το ξύλο, το γυαλί, τον ορείχαλκο και με πολλά άλλα υλικά, για να δημιουργήσει μια θεαματική και κομψή ρύθμιση.
Μη πορώδες - Εύκολο στο καθάρισμα
Η ομαλή, μη πορώδης επιφάνεια από χαλαζιακό πέτρωμα αντιστέκεται ακόμη και στους πιο σκληρούς λεκέδες, όπως το κρασί, το ξίδι, το τσάι, η σόδα, τα φρούτα ή οι φυσικοί χυμοί. Διατηρεί τη λαμπερή στιλπνότητα και την εξαιρετικά ομαλή επιφάνειά του για πολλά έτη, χωρίς στεγανωτικές ουσίες ή κεριά. Με αυτόν τον τρόπο, δεν προωθεί την ανάπτυξη της μούχλας ή των βακτηριδίων. Εκτός του ότι είναι εύκολο να καθαριστεί και να συντηρηθεί, το χαλαζιακό πέτρωμα είναι ακόμα μη-τοξικό, χημικά μη αντιδραστικό και υποαλλεργικό, με ουσιαστικά καμία από-αεριοποίηση στις κανονικές θερμοκρασίες δωματίου, σύμφωνα με τους κώδικες δόμησης και άλλους τοπικούς περιορισμούς.
Συνεκτικότητα
Το χαλαζιακό πέτρωμα μπορεί να κοπεί για να καλύψει τις απαιτήσεις με ακρίβεια, ομοιομορφία και συνεκτικότητα. Το χρώμα και ο τόνος του είναι επίσης συνεκτικοί, βοηθώντας να δημιουργήσει μια ομοιόμορφη όψη σε ολόκληρη την εγκατάσταση.
Ανθεκτική αξία
Η έμφυτη αντοχή του χαλαζία, μια από τις σκληρότερες φυσικές ουσίες στη γη, εξασφαλίζει ότι οι επιφάνειες από χαλαζιακό πέτρωμα θα διατηρήσουν την ομαλή, λαμπερή εμφάνισή τους για πολλά έτη. Επειδή το χαλαζιακό πέτρωμα είναι ανθεκτικό στις προσκρούσεις και δύσκολο να γρατσουνιστεί, να σπάσει, να ραγίσει ή να θαμπώσει, είναι μια επένδυση που θα σας αποζημιώσει μέσα από την πολύχρονη χρήση του.