Η LEADING PRODUCTS εισάγει ομογενείς επιφάνειες, χαλαζιακά πετρώματα και μονωτικά υλικά άλλα προϊόντα

Τι είναι το χαλαζιακό πέτρωμα;
Γιατί χαλαζιακό πέτρωμα;
Εφαρμογές χαλαζιακού πετρώματος
Χρώματα χαλαζιακού πετρώματος Συντήρηση χαλαζιακού πετρώματος
Εγγύηση χαλαζιακού πετρώματος

Η LEADING PRODUCTS εισάγει ομογενείς επιφάνειες, χαλαζιακά πετρώματα και μονωτικά υλικά

Τι είναι το χαλαζιακό πέτρωμα;

Τι είναι τα χαλαζιακά πετρώματα;

Το χαλαζιακό πέτρωμα είναι μία ομογενής επιφάνεια με κύριο συστατικό το Χαλαζία που χρησιμοποιείται σε μία ευρεία γκάμα κάθετων ή οριζόντιων εφαρμογών. Αποτελείται κατά το 93% από καθαρό ορυκτό χαλαζία και από φυσικά χρώματα και πολυμερή. Οι κρύσταλλοι του χαλαζία προσδίδουν μία βαθειά εσωτερική λάμψη και μία ευδιάκριτη υψηλή αισθητική.

Ανθεκτικό

Με το χαλαζία στη σύνθεσή του, το χαλαζιακό πέτρωμα είναι ασυνήθιστα σκληρό και συνεπώς εξαιρετικά ανθεκτικό σε γδαρσίματα, ρωγμές, θαμπάδες κλπ. Σχέδια και χρώματα εμπεριέχονται στο σώμα του υλικού οπότε δεν «σβήνουν» με τη χρήση. Καθώς το χαλαζιακό πέτρωμα είναι ανθεκτικό σε λεκέδες και δεν απαιτείται ειδική επεξεργασία για επιδιόρθωση, είναι πολύ απλό στην καθημερινή του συντήρηση και καθαριότητα.

Υγιεινή

Η επιφάνεια του χαλαζιακού πετρώματος είναι μη πορώδης, οπότε τα βακτήρια και η μούχλα δεν μπορούν να παραμείνουν σε αυτή χαρακτηρίζοντας έτσι το υλικό ειδικό για χρήσεις που απαιτούνται συνθήκες υγιεινής. Το χαλαζιακό πέτρωμα έχει πιστοποίηση από ανεξάρτητο Γερμανικό οργανισμό LGA QualityTest GmbH για την ισχυρή του αντίσταση στην ανάπτυξη βακτηρίων.

Κατεργασία σαν την πέτρα

Το χαλαζιακό πέτρωμα κόβεται και επεξεργάζεται όπως οποιοδήποτε πέτρωμα. Μπορεί με ακρίβεια, συνοχή και ομοιομορφία να καλύψει τις όποιες σχεδιαστικές απαιτήσεις. Είτε με ειδική επεξεργασία, είτε με αμμοβολή αλλά και με την πλούσια των προφίλ του πάγκου ταιριάζει στις αισθητικές μας απαιτήσεις.

Χρώματα

Το χαλαζιακό πέτρωμα είναι διαθέσιμο σε 30 χρώματα μαζί με κάποια που δεν συγκαταλέγονται στις φυσικές αποχρώσεις του πετρώματος όπως είναι το έντονο κόκκινο, το μπλε, το πράσινο και το καθαρό λευκό. Ενώ τα περισσότερα χρώματα έχουν ένα γυαλιστερό φινίρισμα, η σειρά "Concrete" προσφέρει ματ αποχρώσεις που εντάσσονται σε μία αισθητική ουδέτερων τόνων εμπνευσμένη από αστική αρχιτεκτονική.

Συνοχή

Το χαλαζιακό πέτρωμα προσφέρει συνοχή στη δομή και την αισθητική, διασφαλίζοντας την ομοιόμορφη εμφάνιση σε μεγάλες επιφάνειες σε χρώματα και τόνους με τη βοήθεια της αποκλειστικής και πρωτοποριακής τεχνολογίας.

Περιβαλλοντικά ασφαλές

Το χαλαζιακό πέτρωμα μπορεί να ανακυκλωθεί, να κοπεί και να επεξεργαστεί από την αρχή καθώς είναι αδρανές και μη τοξικό υλικό. Έχει δε πιστοποιητικό GREENGUARD Indoor Air Quality.

Εγγύηση

Οι εγκαταστάσεις που γίνονται από εξουσιοδοτημένο συνεργείο καλύπτονται εγγύηση.