Η LEADING PRODUCTS εισάγει ομογενείς επιφάνειες, χαλαζιακά πετρώματα και μονωτικά υλικά άλλα προϊόντα

Τι είναι το χαλαζιακό πέτρωμα;
Γιατί χαλαζιακό πέτρωμα;
Εφαρμογές χαλαζιακού πετρώματος
Χρώματα χαλαζιακού πετρώματος
Συντήρηση χαλαζιακού πετρώματος
Εγγύηση χαλαζιακού πετρώματος

Η LEADING PRODUCTS εισάγει ομογενείς επιφάνειες, χαλαζιακά πετρώματα και μονωτικά υλικά

Συντήρηση

Οι επιφάνειες χαλαζία είναι πολύ εύκολο να συντηρηθούν. Ο χαλαζίας συνδέεται με τα υψηλής απόδοσης, ανθεκτικά στους λεκέδες πολυμερή σώματα και έχει ως αποτέλεσμα μια ανθεκτική, μη πορώδη και χημικά-ανθεκτική επιφάνεια. Είναι επίσης ανθεκτικές στη θερμότητα και τις γρατσουνιές, αλλά όχι αδιαπέραστες στις παραπάνω καταστάσεις. Επομένως, η χρήση τεμαχίου ξύλου ως προστατευτικού, συνίσταται όταν χρησιμοποιείται μαχαίρι.

Φυσικά, το χαλαζιακό πέτρωμα κρατά τη γυαλάδα του και την εξαιρετικά ομαλή επιφάνειά του χωρίς στίλβωση. Επειδή είναι μη πορώδες, δεν απαιτεί στεγανωτικές ή κηρώδεις ουσίες. Το χαλαζιακό πέτρωμα σας δίνει ηρεμία. Στο απίθανο ενδεχόμενο να έχετε οποιαδήποτε προβλήματα λόγω ατέλειας του κατασκευαστή, καλύπτεστε από εγγύηση.

Συμβουλές για την καλύτερη χρήση του χαλαζιακού πετρώματος

Τακτική περιποίηση
Με απλή περιποίηση, το χαλαζιακό πέτρωμα θα διατηρήσει την ακτινοβόλο, λαμπερή εμφάνισή του για πολλά έτη. Για τον τακτικό καθαρισμό, χρησιμοποιήστε μια υγρή, υφασμάτινη πετσέτα και, εάν είναι απαραίτητο, μικρή ποσότητα μη-χλωριούχου απορρυπαντικού.

Ακόμα κι αν το χαλαζιακό πέτρωμα αντιστέκεται στους μόνιμους λεκέδες όταν εκτίθεται σε υγρά (όπως το κρασί, το ξίδι, το τσάι, ο χυμός λεμονιών και η σόδα) ή φρούτα και λαχανικά, σκουπίστε τα χυμένα τρόφιμα και τα υγρά το συντομότερο δυνατόν. Για τα επίμονα ή ξηρά χυσίματα, χρησιμοποιήστε ένα αντιτριβικό καθαριστικό σφουγγαράκι όπως το άσπρο Scotch - Brite® της 3M*, συνδυασμένο με το Formula 409® Glass & Surface Cleaner**, ή ένα παρεμφερές καθαριστικό προϊόν. Αποφύγετε τα μέσα καθαρισμού που περιέχουν χλωρίνη. Πάντα ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή και να έχετε την κατάλληλη προσοχή κατά το χειρισμό οποιωνδήποτε καθαριστικών προϊόντων.

* Το Scotch- Brite είναι ένα καταχωρημένο εμπορικό σήμα της επιχείρησης 3M.
** Το Formula 409® Glass & Surface Cleaner είναι ένα καταχωρημένο εμπορικό σήμα της επιχείρησης Clorox.

Αποτροπή της θερμότητας και άλλης ζημίας
Το χαλαζιακό πέτρωμα μπορεί να αντισταθεί στην έκθεση στις κανονικές θερμοκρασίες μαγειρέματος από τα δοχεία, τα τηγάνια και τα πιάτα χωρίς να καταστραφεί. Για να διατηρήσετε την ομορφιά του, μην τοποθετήστε τα καυτά τηγάνια άμεσα επάνω στην επιφάνεια.
Αφαίρεση των δύσκολων λεκέδων
Μερικές φορές οι διαρροές εμφανίζονται και ξεραίνουν τον πάγκο. Για τα υλικά που σκληραίνουν καθώς ξεραίνονται (όπως η τσίχλα, τα τρόφιμα, το λίπος, τα βερνίκια νυχιών ή το χρώμα), αφαιρέστε με ήπιο ξύσιμο τα υπόλοιπα με ένα πλαστικό μαχαίρι.

Οι μαρκαδόροι και τα μελάνια μπορούν να εμμείνουν στην επιφάνεια και πρέπει να αποφευχθούν. Εάν έρθουν σε επαφή με την επιφάνεια, καθαρίστε πρώτα σύμφωνα με τη τακτική περιποίηση. Εάν ο λεκές επιμένει, υγράνετε ένα ύφασμα με Saniten 313 , Greased Lightning, ή ένα παρεμφερές προϊόν και τρίψτε το στο λεκέ. Αφήστε το προϊόν καθαρισμού να μείνει για 15 λεπτά και να σκουπίστε την επιφάνεια με ένα βαμβακερό ύφασμα. Ξεβγάλετε προσεκτικά για να αφαιρέσετε οποιοδήποτε υπόλειμμα καθαριστικού.

Ενώ η περιστασιακή έκθεση στα αλκαλικά υλικά δεν θα βλάψει το χαλαζιακό πέτρωμα, τα ιδιαίτερα αλκαλικά (high-pH) καθαριστικά δεν συνιστώνται για τον καθαρισμό του.

Εάν οποιεσδήποτε από τις παραπάνω ουσίες έρθουν σε επαφή με το χαλαζιακό πέτρωμα, ξεπλύνετε την εκτεθειμένη επιφάνεια αμέσως με νερό και με προσοχή.